Scoala de soferi categoria A Bucuresti

Informatii despre inscrierea la scoala de soferi

Descriere categorie permis categoria A

Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul sa conduca o motocicleta cu o putere care depseste 25 kW sau un raport putere/greutate care depaseste 0,16 kW/kg ori o motocicleta cu atas cu un raport putere/greutate care depaseste 0,16 kW/kg, numai daca are o experienta de minimum 2 ani pe o motocicleta cu specificatii tehnice inferioare sau daca persoana are 21 de ani si promoveaza un test specific de cunostinte si comportament, iar dupa obtinerea acestia pot conduce si motociclete din categoria A1 si A2.

Suport pe parcursul cursului

Intrebari frecvente

Pretul cursurilor auto difera in functie de masina pe care doriti sa efectuati orele de pregatire practica cat si de transmisia autoturismului (cutie de viteze automata sau manuala)

Puteti consulta lista de autoturisme disponibile pentru efectuarea orelor de condus accesand sectiunea „Pret scoala de soferi„.

Durata de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere auto este de 54 ore adica aproximativ 4 saptamani si este structurata dupa cum urmeaza:

Pregatire teoretica:
Include 14 ore legislatie rutiera, 2 ore legislatie specifica, 4 ore conducere preventiva si ecologica, 2 ore de prim ajutor si 2 ore pentru cunosterea si intretinerea autovehiculului

Pregatire practica:
Acest stagiu are alocat 30 de ore pentru deprinderea manevrelor necesare in vederea conducerii in trafic.

Pentru a te inscrie la cursurile auto trebuie sa indeplinesti cumulativ urmatoarele conditii si acte:

– Copie carte de identitate (buletin);

– Aviz cu mentiunea „Apt din punct de vedere medical” – avizul se obtine doar de la unitatea medicala agreata de scoala noastra;

– Aviz cu mentiunea „Apt din punct de vedere psihologic: – avizul se obtine doar de la laboratorul cu care scoala noastra colaboreaza;

– Varsta: 18 ani fara trei luni, urmand ca la implinirea varstei de 18 ani sa poata sustine examenul auto ;

– Să nu fi fost condamnat definitiv pentru infractiunile prevăzute la art.24 alin.(6) din O.U.G. 195/2002, cu excepţia cazurilor cand a intrunit una din situaţiile prevazute la art.116 alin.(1).

  1. In cazul in care nu promovati examenul teoretic, va trebui sa asteptati 16 zile pentru a va reprograma la examenul auto.
  2. In cazul in care nu promovati examenul auto practic cu politistul, va trebui sa mai luati inca 3 sedinte pentru a putea sustine inc o data. Pretul sedintelor individuale.

Puteti incepe orele de condus incepand cu varsta de 17 ani si 9 luni, insa examenul nu il puteti sustine decat dupa implinirea varstei de 18 ani.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra am elaborat urmatorul sistem de plata in rate. Se achita fiecare sedinta individual, iar la examen se achita separat masina.

Dosarul de scolarizare pentru categoria B este valabil 12 luni de la finalizarea orelor de condus.

Pentru a va putea inscrie la cursul pentru permis auto NU trebuie sa aveti diploma de studii.

Pentru a putea promova examenul teoretic trebuie sa invatati legislatia rutiera in vigoare. Pentru a va pregati va punem la dispozitie ore de legislatie rutiera la sediul scolii de soferi.

Orele de condus practic se desfasoara pe traseele de examinare insa si prin oras. Instructorii nostri desfasoara ore in Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5 si Sectorul 6 din Bucuresti, in Giurgiu cat si in judetul Ilfov.

Testimoniale

Ce spun cursantii nostri despre serviciile oferite:

Promovat din prima atat la proba teoretica cat si la cea practica. Recomand pentru profesionalism si seriozitate.

Rares Pauna

Recomand această scoala de șoferi , este locul unde găsești profesionalism din plin , înțelegere , o atmosferă prielnică, sprijin, încredere. Această echipă, este cu siguranță, una dintre cele mai bune. Cu ajutorul domnului instructor Niculae Ionuț, am putut avea incredere mai multă în propriile forțe, si in acest mod am promovat examenul din prima. Mulțumesc!

Irina Ionela Ciobanu

Instructorul meu a fost Ionuț, o persoana calma, răbdătoare, implicata in ceea ce face. Datorita lui am luat permisul din prima. Recomand scoala Auto Lyn! Mulțumesc Ionuț!

Florina Nistor

Cea mai buna scoala de șoferi .Recomand cu mare drag 👍 si recomand si Doinel Sultana cel mai bun instructor 💪❤

Iulian Edy

Recomand Ștefan Constantin ca și instructor auto, un om dedicat meseriei pe care o practica, calm, atent la greșelile elevilor și capabil de a le remedia, tot timpul zambetul pe buze și foarte sociabil. Nota 10 ! 👍🚛🚛🚛

Alexandru Iulian