1. DEFINITII SI TERMENI

  autolyn.ro / SCOALA DE SOFERI “Auto LYN” – este denumirea comerciala a S.C. School Auto LYN SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Slt. Vasile Stroe 25, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/6821/2021 , cod unic de inregistrare fiscala RO44111515.

  Vanzator – www.autolyn.ro

  Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

  Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Vanzator (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Vanzator si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

  Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

  Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

  Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

  Site – domeniul www.autolyn.ro si subdomeniile acestuia.

  Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

  Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

  Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

  Contract – reprezinta contractul incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. ?

  Continut

  toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

  continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

  orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

  informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

  informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

  date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

  obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

  Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

  Document prezentele Termene si Conditii.

  Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

  Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Scoala de Soferi “Auto LYN”, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

  Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

  DOCUMENTE CONTRACTUALE

  Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

  Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

  Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

  2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de receptionare expediere a Comenzii.

  2.5. Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate la sediile Scolii de Soferi “Auto LYN” preturile si rezervarile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator.

  2.6. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind contractual de prestari servicii certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

  POLITICA DE VANZARE ONLINE

  3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
  Pentru motive justificate Scoala de Soferi “Auto LYN” isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Scoala de Soferi “Auto LYN”. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa secretariatului scolii sau Departamentului de Relatii cu Clientii al Scolii de Soferi “Auto LYN”, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus-mentionate.

  3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

  3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Scoala de Soferi “Auto LYN” isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

  3.4. Scoala de Soferi “Auto LYN” poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Scoala de Soferi “Auto LYN” are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

  3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

  3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

  3.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

  Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

  DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

  5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Scolii de Soferi “Auto LYN”, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare)- Ionut sa ne confirme acest lucru .

  5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Scoala de Soferi “Auto LYN”, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Scolii de Soferi “Auto LYN” asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Scolii de Soferi “Auto LYN”.

  5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Scolii de Soferi “Auto LYN” si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Scolii de Soferi “Auto LYN” cu referire la acel Continut.

  5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

  5.5. In cazul in care Scolii de Soferi “Auto LYN” confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Scolii de Soferi “Auto LYN” pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

  5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Scolii de Soferi “Auto LYN” si/sau al angajatului/prepusului Scolii de Soferi “Auto LYN” care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

  5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

  COMANDA

  6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

  6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

  6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

  6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Scoala de Soferi “Auto LYN”, in cazul platii online;
  6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

  6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.- foarte important !!!!

  Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

  – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,

  6.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa cererea de renuntare conform model…( link) – nu avem un tipizat ( propun unul)

  6.7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  6.7.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  6.7.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
  6.7.3. pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.

  6.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

  6.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

  BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

  7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

  7.1.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

  7.1.10. furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

  7.1.11. furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

  7.1.12. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

  CONFIDENTIALITATE

  8.1. Scoala de Soferi “Auto LYN” va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

  8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

  8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  Scoala de Soferi “Auto LYN” nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

  8.4. Prin inscrierea in baza de date a Scolii de Soferi “Auto LYN”, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Scolii de Soferi “Auto LYN”: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care Scoala de Soferi “Auto LYN” poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

  PUBLICITATE

  9.1. Newsletterele Scolii de Soferi “Auto LYN” sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Scoala de Soferi “Auto LYN”. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

  9.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

  Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

  9.2.1. prin contactarea directa a Scolii de Soferi “Auto LYN”.

  9.2.2. prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea “Abonarile mele”.

  9.2.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator-Ionut avem asa ceva ?

  9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

  FACTURARE – PLATA

  10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.autolyn.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

  10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda.

  Pentru o comunicare corecta, Cumparatorul va fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii. Ulterior acestui pas se a semna contactul in unul dintre sediile Scolii de Soferi “Auto LYN” aferent serviciului pe care acesta l-a achizitioant.

  Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Scolii de Soferi “Auto LYN” si nici nu vor fi stocate de catre de Scoala de Soferi “Auto LYN” sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

  10.11. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

  10.12. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

  LIVRAREA BUNURILOR

  Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

  PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  16.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, “Scoala de Soferi Auto LYN” are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

  16.2. Scopul colectarii datelor este:

  – identificarea in baza de date a cursantului, completarea fisei de scolarizare conform legiuitor- de verificat.

  – trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

  – de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

  16.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Scolii de Soferi “Auto LYN”, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul , si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 16.3.

  16.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  16.5. De asemenea, Scoala de Soferi “Auto LYN” poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

  16.6. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

  FORTA MAJORA

  17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

  17.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

  LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

  Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Scoala de Soferi “Auto LYN” si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

  DURATA STOCARII DATELOR DVS.

  Va vom pastra datele doar atat timp cat ele vor fi necesare, luand in considerare urmatoarele:

  Scopul si utilizarea informatiilor dumneavoastra atat in prezent cat si in viitor, spre exemplu daca este necesar sa continuam stocarea acelor informatii pentru a continua sa ne indeplinim obligatiile in baza unui contract cu dvs. sau sa va contactam in viitor
  Daca avem obligatia leagala de a continua prelucrarea informatiilor.
  Nivelurile de risc, cost si responsabilitate implicate in continuarea detinerii informatiilor.
  Cat de greu este sa ne asiguram ca informatiile pot fi actuale si exacte.
  Orice circumstante inconjuratoare relevante.

  Securitatea datelor cu caracter personal.

  Societatea noastra recunoaste importanta respectarii tuturor procedurilor legale necesare, legate de securitatea datelor cu caracter personal si a luat in acest sens masuri necesare pentru a oferi un nivel optim de siguranta. Toate informatiile legate de datele personale ale utilizatorilor/abonatilor/clientilor, sunt tratate ca date confidentiale. Societatea utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, care protejeaza datele confidentiale pe care utilizatorii/abonatii/clientii le ofera prin intermediul website-ului sau in orice altfel (e-mail, ori telefonic). Luam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a va asigura informatiile si pentru a proteja impotriva utilizarii neautorizate sau ilegale si a pierderii su distrugerii accidentale. Transmiterea informatiilor pe internet nu este in intregime sigura si daca ne transmiteti informatii prin intermediul internetului faceti acest lucru in intregime pe propriul risc. Nu putem fi responsabili pentru nici un fel de cheltuieli, pierderi de profit, prejudicii ale reputetiei, daune, datorii sau orice alta forma de pierdere sau prejudiciu suferita de dvs.ca rezultat al deciziei dvs. de a ne transmite informatii prin astfel de mijloace. Drepturile persoanei vizate:

  Sub rezerva unor restrictii privind anumite drepturi, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. In cazul in care solicitati acces la informatiile dvs. suntem obligati sa folosim toate masurile rezonabile pentru a va verifica identitatea inaite de a face acest lucru reducand astfel riscul de frauda de identitate, de furt de identitate sau acces general neautorizat la informatiile dumneavoastra. Aveti de asemena urmatoarele drepturi:

  Sa obiectati la utilizarea sau prelucrarea informatiilor de catre noi pentru a indeplini o sarcina de interes public sau in interesul nostru legitim, inclusiv “profilarea” comportamentului.

  Sa obiectati utilizarea sau prelucrearea datelor dvs. In scopuri de marketing direct.

  Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de mail office@autolyn.ro sau la adresa sediului social al societatii, din str. Constantin Brancoveanu, nr. 3b, sect. 3, Bucuresti.